Aardse oerkracht en pure vormen

Staal is staal, hoor ik je denken. Niets is minder waar. Roestvast staal kent zijn eigen wetten en streken. Enerzijds rebels en lastig te vangen, anderzijds boordevol potentie om uit te groeien naar prachtige producten, dingen en accessoires. Staal blijft me verbazen én uitdagen ...

Kromstraat 39|5504 BB Veldhoven|Tel: 06 250 423 42

Frank & staal: 100% Roestvast

Ik kan eindeloos vertellen over Roestvast staal. Maar ik laat het je liever even 'ervaren'. Toch doe ik even een poging staal te vangen in woorden. Staal: oersterk en rechtuit het hart van moeder aarde. Staal laat zich lastig vangen in vormen, ideeën en oplossingen. Maar dat is meteen een prachtige uitdaging. Als dit vak verstaat, komt er een samenspel tussen maker en materiaal op gang. Een soort van gevecht dat zich afspeelt tussen de muren van mijn atelier. Daar geldt nu eenmaal het recht van de sterkste, slimste of creatiefste.

Als maker ben ik van meerdere markten thuis. Glas, hout, natuursteen, roestvast staal of Corten staal: ik leef me er graag op uit. Samen met mijn klanten zoek ik naar het juiste ontwerp en maken we passende keuze in vorm en materiaal. Kortom: ik laat me heel graag uitdagen. Het resultaat spreekt altijd voor zich. Eerlijk, puur en altijd met een kunstzinnig tintje.

Met alle respect voor dat oermateriaal, bereik ik vanuit die kwaliteiten grote hoogtes. Kortom: prachtig werk in opdracht van vaak opdrachtgevers die vaak precies weten wat ze willen. En soms leg ik het loodje: dan laat een idee zich niet beteugelen door staal. Toch: ik laat me niet snel kisten. Staal & Frank: samen staan we sterk!

Staal & ambacht

Atelier VSP Design biedt de meest uiteenlopende producten, accessoires en toepassingen op het gebied van Roestvast Staal. Met professionele machines, volop vakwerk en puur ambacht wordt hier dag in, dag uit gewerkt aan puur resultaat.

Naar Atelier

Look & feel

Ontwerp Studio Frank Vincent vertaald elke vraag naar de juiste tekening, schets en ontwerp. Frank Vincent is staalmaker, staaldenker en staaldoener in hart en ziel. Ontdek zijn pure en authentieke 'kunsten'.

Naar Ontwerp studio

Hoi & hallo

Een vraag. Een advies. Een idee. Frank geeft graag antwoord op al je vragen. En wil je dat liefst meteen even doen? Maak gewoon een afspraak en stap binnen in de wereld en mogelijkheden van Staal en Frank Vincent.

Naar Contact