Van jouw wensen naar mijn ontwerp

In mijn Ontwerp Studio leef ik me uit op papier, in de computer of gewoon: in mijn hoofd. Durven denken, grenzen verleggen of soms gewoon heel effectief en goed nadenken. Slimme oplossingen komen voort uit vorm, materiaal én gedachten. Die balans staat garant voor goede ontwerpen.

Kromstraat 39|5504 BB Veldhoven|Tel: 06 250 423 42

Het verhaal achter Frank Vincent

Werken met vormen en materialen; daar ligt mijn hart, mijn passie. Als autodidactische vormgever (1962), maak ik sinds mijn 18e levensjaar van alles en nog veel meer. Ik laat me elke dag weer uitdagen en inspireren. Daarbij speelt het leven van alledag een belangrijke rol. Het resultaat? Kunst, design en technische hoogstandjes. Natuurlijk altijd voorzien van mijn 'stalen' signatuur. Frank's schoonheid in kwaliteit en vorm.

Gedreven. Boordevol passie en vakmanschap. Die eigenschappen tekenen mijn karakter. Maar vergeet daarbij niet mijn levensmotto's: oefening baart kunst en eerlijkheid duurt het langst. Vanuit al die eigenschappen ontwerp ik puur en eerlijk. En dat kunstzinnige tintje sluipt er altijd weer in. Dat hoort een beetje bij me. Goede ontwerpen is en blijft het resultaat van open communicatie tussen mij en mijn opdrachtgevers. Die balans probeer ik telkens weer op te zoeken.

Staal & ambacht

Atelier VSP Design biedt de meest uiteenlopende producten, accessoires en toepassingen op het gebied van Roestvast Staal. Met professionele machines, volop vakwerk en puur ambacht wordt hier dag in, dag uit gewerkt aan puur resultaat.

Naar Atelier

Look & feel

Ontwerp Studio Frank Vincent vertaald elke vraag naar de juiste tekening, schets en ontwerp. Frank Vincent is staalmaker, staaldenker en staaldoener in hart en ziel. Ontdek zijn pure en authentieke 'kunsten'.

Naar Ontwerp studio

Hoi & hallo

Een vraag. Een advies. Een idee. Frank geeft graag antwoord op al je vragen. En wil je dat liefst meteen even doen? Maak gewoon een afspraak en stap binnen in de wereld en mogelijkheden van Staal en Frank Vincent.

Naar Contact