Mijn ideeën gevangen in staal

Op mijn eigen, nuchtere manier geef ik vorm aan mijn ideeën en visie. Modern, tijdloos, eigenwijs en altijd perfect afgewerkt. Ik toon graag mijn kunsten. Mooi werk zonder teveel blabla natuurlijk. Frank is en blijft gewoon: Frank. That's it!

Kromstraat 39|5504 BB Veldhoven|Tel: 06 250 423 42

Ik blijf mezelf verrassen

Iedereen heeft ideeën, plannen en visies. Er zijn tal van bedenkers, slechts enkele mogen zich ook makers noemen. Dat stoort me soms. Een echte kunstenaar maakt zijn eigen werk. Daar geloof ik heilig in.  Mensen die ontwerpen én creëren hebben recht van spreken. En dat verdient een duidelijke signatuur. Bedenken kan (bijna) iedereen, maken is een vak. Ik zorg in ieder geval wel voor dat ik met gepaste trots mijn naam aan mijn werken kan verbinden.

Kunst = reactie. Toch kies ik liever voor de kunsten van de schoonheid. Mooie dingen maken. Geheel vanuit mijn eigen, vrije geest. Daarvoor laat ik me ook niet snel beïnvloeden door de zoveelste kunstenaar in de zoveelste beeldentuin. Mij niet gezien. Ik hou van puur, eerlijk, dicht bij mezelf. Authentiek.

Staal & ambacht

Atelier VSP Design biedt de meest uiteenlopende producten, accessoires en toepassingen op het gebied van Roestvast Staal. Met professionele machines, volop vakwerk en puur ambacht wordt hier dag in, dag uit gewerkt aan puur resultaat.

Naar Atelier

Look & feel

Ontwerp Studio Frank Vincent vertaald elke vraag naar de juiste tekening, schets en ontwerp. Frank Vincent is staalmaker, staaldenker en staaldoener in hart en ziel. Ontdek zijn pure en authentieke 'kunsten'.

Naar Ontwerp studio

Hoi & hallo

Een vraag. Een advies. Een idee. Frank geeft graag antwoord op al je vragen. En wil je dat liefst meteen even doen? Maak gewoon een afspraak en stap binnen in de wereld en mogelijkheden van Staal en Frank Vincent.

Naar Contact