Was getekend: Frank Vincent!

Staal is mijn passie. Daar kan ik me helemaal in verliezen. Niet voor niets is mijn atelier mijn domein. Hier geeft ik alle ruimte aan mijn creativiteit, kennis en kunde. Staal is staal. Niet is echter minder waar. Het oog van de maker en de oplossingen die ik bedenk: die eigenschappen maken mijn producten des Frank's. Mooi toch?

Kromstraat 39|5504 BB Veldhoven|Tel: 06 250 423 42

Frank over Frank

Een opleiding autotechniek: dat luidde het begin in van mijn professionele carrière. Het vervolg was een lasdiploma en een baan bij een werkgever die me alle ruimte gaf om mezelf te kunnen ontplooien. Oftewel: die liet me zwemmen in het diepe. 'Los maar op', was zijn motto. En dat deed ik. Met gewoon keihard werken en volop aan de bak. Maar ook door materialen te onderzoeken, ermee te experimenteren en net even iets anders te kijken dan mijn lasneus destijds 'kort' was. 16 diploma's en ruim 15 jaar verder was het voor deze vogel tijd om zijn eigen vleugels uit te slaan: dat werd VSP Design.

Anno vandaag is VSP Design uitgegroeid tot volle wasdom. Met een leuke winkel, tegelijk galerie en een heerlijk atelier waarin ik dagelijks sta te 'staalbuffelen'. Met prachtige, uitdagende opdrachtgevers, zowel particulier als bedrijven. Stuk voor stuk vinden zij telkens de weg naar pure passie, een gezonde dosis durf en mijn ijzersterke ideeën en ontwerpen. Hun vertrouwen geeft me vleugels ...Staal & ambacht

Atelier VSP Design biedt de meest uiteenlopende producten, accessoires en toepassingen op het gebied van Roestvast Staal. Met professionele machines, volop vakwerk en puur ambacht wordt hier dag in, dag uit gewerkt aan puur resultaat.

Naar Atelier

Look & feel

Ontwerp Studio Frank Vincent vertaald elke vraag naar de juiste tekening, schets en ontwerp. Frank Vincent is staalmaker, staaldenker en staaldoener in hart en ziel. Ontdek zijn pure en authentieke 'kunsten'.

Naar Ontwerp studio

Hoi & hallo

Een vraag. Een advies. Een idee. Frank geeft graag antwoord op al je vragen. En wil je dat liefst meteen even doen? Maak gewoon een afspraak en stap binnen in de wereld en mogelijkheden van Staal en Frank Vincent.

Naar Contact