Sluiten
Ontwerp Frank Vincent uitgevoerd door Sjef Sanders

Ontwerp Frank Vincent uitgevoerd door Sjef Sanders

Bijzonder bijzonder

Dag in, dag uit bouwen we aan onze herinneringen. Dat hoort zo in het leven. Van geboorte, een doop, een belangrijke datum tot een prachtige bruiloft. Van feestelijke dag tot soms ook verdrietige momenten. Ik vang die herinneringen in staal. Als een prachtig gedenkstuk voor het leven van toen. Zomaar. Persoonlijk. Heel dichtbij en vooral: onvergetelijk voor gisteren, vandaag en morgen ...

Omschrijving:
Ornament trouwringen.

Materiaal:
Roestvast staal.

Toepassing:
Binnen / buiten.

Bijzonderheden: 
Twee trouwringen met inscriptie.

Staal & ambacht

Atelier VSP Design biedt de meest uiteenlopende producten, accessoires en toepassingen op het gebied van Roestvast Staal. Met professionele machines, volop vakwerk en puur ambacht wordt hier dag in, dag uit gewerkt aan puur resultaat.

Naar Atelier

Look & feel

Ontwerp Studio Frank Vincent vertaald elke vraag naar de juiste tekening, schets en ontwerp. Frank Vincent is staalmaker, staaldenker en staaldoener in hart en ziel. Ontdek zijn pure en authentieke 'kunsten'.

Naar Ontwerp studio

Hoi & hallo

Een vraag. Een advies. Een idee. Frank geeft graag antwoord op al je vragen. En wil je dat liefst meteen even doen? Maak gewoon een afspraak en stap binnen in de wereld en mogelijkheden van Staal en Frank Vincent.

Naar Contact