Sluiten
Ontwerp Jan Leijten Uitgevoerd door VSP Design

Ontwerp Jan Leijten Uitgevoerd door VSP Design

Interieur

Elk interieur kent zijn eigen sfeer, stijl en allure. En zoals het klokje thuis tikt, zo wil Frank het ook laten. Kortom: in gezamenlijk overleg ontwerpt en maakt Frank de juiste objecten voor in huis. Van praktisch, heel handig en goed bedacht tot zomaar een prachtige eyecatcher in uw gang of mooie tuinkamer. Frank weet (bijna) overal een oplossing voor te bedenken. En eenmaal binnen? Een prachtig interieur!

Omschrijving:
Salontafel.

Materiaal:
RVS met eiken.

Toepassing:
Binnen.

Bijzonderheden: 
De hoeken van de tafel zijn in alle gevallen onder 45°verwerkt.

Let op: deze tafel is alleen via www.tijdloos.nl te bestellen.

Staal & ambacht

Atelier VSP Design biedt de meest uiteenlopende producten, accessoires en toepassingen op het gebied van Roestvast Staal. Met professionele machines, volop vakwerk en puur ambacht wordt hier dag in, dag uit gewerkt aan puur resultaat.

Naar Atelier

Look & feel

Ontwerp Studio Frank Vincent vertaald elke vraag naar de juiste tekening, schets en ontwerp. Frank Vincent is staalmaker, staaldenker en staaldoener in hart en ziel. Ontdek zijn pure en authentieke 'kunsten'.

Naar Ontwerp studio

Hoi & hallo

Een vraag. Een advies. Een idee. Frank geeft graag antwoord op al je vragen. En wil je dat liefst meteen even doen? Maak gewoon een afspraak en stap binnen in de wereld en mogelijkheden van Staal en Frank Vincent.

Naar Contact