Welkom in de wereld van staal ...

Heb je de staalsmaak te pakken? Loop dan gewoon eens binnen. Staal moet je zien, bekijken, voelen, ruiken en beleven. Sinds kort kan dat ook in mijn winkel alias galerie (geopend op vrijdag en zaterdag).

Kromstraat 39|5504 BB Veldhoven|Tel: 06 250 423 42

Elkaar ontmoeten: dat is leuk!

Mailen, Facebooken, twitteren, what’s-appen of even bellen. Het mag en kan allemaal. Maar het liefst ontmoet ik je even persoonlijk; dan kan ik meteen even mijn winkel, galerie en atelier aan je laten zien. Dan pas zie je de mogelijkheden van staal voor je interieur, exterieur, bedrijf of organisatie. Mijn ideeën en staal reiken verder (of dichterbij) dan je denkt ... 

Wat mij betreft: tot ziens.

Telefoon: (06) 250 423 42     Mail:   

Staal & ambacht

Atelier VSP Design biedt de meest uiteenlopende producten, accessoires en toepassingen op het gebied van Roestvast Staal. Met professionele machines, volop vakwerk en puur ambacht wordt hier dag in, dag uit gewerkt aan puur resultaat.

Naar Atelier

Look & feel

Ontwerp Studio Frank Vincent vertaald elke vraag naar de juiste tekening, schets en ontwerp. Frank Vincent is staalmaker, staaldenker en staaldoener in hart en ziel. Ontdek zijn pure en authentieke 'kunsten'.

Naar Ontwerp studio

Hoi & hallo

Een vraag. Een advies. Een idee. Frank geeft graag antwoord op al je vragen. En wil je dat liefst meteen even doen? Maak gewoon een afspraak en stap binnen in de wereld en mogelijkheden van Staal en Frank Vincent.

Naar Contact