Staal denken, doen en maken

Het atelier is het hart van ons bedrijf: VSP Design. Sinds 2001 komt roestvast en Corten staal hier letterlijk en figuurlijk tot leven. Een kwestie van gewoon keihard werken met goed gereedschap, professionele machines en de juiste materialen. Na het ontwerpen, draait het hier om maken. Hier leidt ambacht en vakwerk tot puur resultaat.

Kromstraat 39|5504 BB Veldhoven|Tel: 06 250 423 42

Van lassen naar slijpen

Hier geven wij roestvast staal en Corten-staal de VSP-touch. Dat staat namelijk voor kwaliteit, veiligheid, de gewenste uitstraling en vooral: gewoon sterk werk. Staal vraagt nu eenmaal om de juiste benadering, omgangsvormen en behandeling. Kortom: kennis en kunde. Elk werk kent zijn eigen - soms complexe - maakmethode. Dat recept is de VSP-touch ...

Zo maakt VSP Design mooie RVS staaldingen. Te bewonderen in onze winkel, galerie of atelier. Kom eens langs en ontdek de mogelijkheden voor interieur, exterieur, bedrijf of organisatie. Onze ideeën en staal reiken verder (of dichterbij) dan je denkt ...

Een atelier alias werkplaats: heerlijk!

Passie en zin in ondernemerschap. Stap voor stap hebben we keihard gewerkt om in 2001 ons eigen atelier (250m2) in onze tuin te realiseren. Hier draait het om creatieve ideeën en vakbekwame handen. Daarmee maken we dag in, dag uit staalwerk voor particulieren en bedrijven. Ons motto? Wij maken VSP kwaliteit! Dat staat voor sterk werk, puur vakmanschap en originele werken. En die goede service? Dat hoort gewoon bij ons. 

Als makers zijn we natuurlijk van meerdere markten thuis. Glas, hout, natuursteen, staal, roestvast staal of Corten staal: we leven ons er graag op uit. En raken we even de weg kwijt? Dan kunnen we altijd nog terugvallen op een paar gewaardeerde collega kunstprofessionals waarmee we al jarenlang middenin de wereld der materialen staan. Oftewel: advies, tips, ideeën en een luisterend oor is altijd binnen handbereik.

De uitdaging, het genot om iets te creëren, trots, het willen oplossen: dat is onze passie. Maken, doen, realiseren: dat telt! We zijn niet de duurste, niet de goedkoopste. Maar één ding is inmiddels duidelijk, VSP Design staat bekend als één van de beste in de regio. Daar zijn we gewoon hartstikke trots op. Kom eens langs en ontmoet een eerlijk bedrijf met prachtige mogelijkheden!

Staal & ambacht

Atelier VSP Design biedt de meest uiteenlopende producten, accessoires en toepassingen op het gebied van Roestvast Staal. Met professionele machines, volop vakwerk en puur ambacht wordt hier dag in, dag uit gewerkt aan puur resultaat.

Naar Atelier

Look & feel

Ontwerp Studio Frank Vincent vertaald elke vraag naar de juiste tekening, schets en ontwerp. Frank Vincent is staalmaker, staaldenker en staaldoener in hart en ziel. Ontdek zijn pure en authentieke 'kunsten'.

Naar Ontwerp studio

Hoi & hallo

Een vraag. Een advies. Een idee. Frank geeft graag antwoord op al je vragen. En wil je dat liefst meteen even doen? Maak gewoon een afspraak en stap binnen in de wereld en mogelijkheden van Staal en Frank Vincent.

Naar Contact